Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE)

NOU

ARHIVA

INVITAȚIE DE PARTICIPARE pentru achiziția de bunuri


Va invitam sa participati la procedurile de achizitie pentru proiectul intitulat "Asigurarea acCEsului la invatamant de calitate in domeniul ingineriei ENERGetice" din cadrul Facultatii de Energetica:

  1. "Pachet echipamente IT" - Invitatie participare si Termeni si conditii_Pachet echipamente IT

  2. "Kit student programe remediale" - Invitatie participare si Termeni si conditii_Kit student programe remediale

  3. "Kit lucru workshop platforma Raspberry" - Invitatie participare si Termeni si conditii_Kit lucru workshop platforma Raspberry

  4. "Sistem video complet" - Invitatie participare si Termeni si conditii_Sistem video complet

  5. "Tablete" - Invitatie participare si Termeni si conditii_Tablete

Va rugam sa ne transmiteti ofertele dumneavoastra, completand anexa din invitatie, pana la data de 13.01.2021, ora 12.00.


1. Anunț achiziţie de servicii de consultață- activități de consiliere profesională şi orientare în carieră  - invitație de participare

În baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III din10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru Universități derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar - ROSE un grant în valoare de 697.934,00 Lei pentru implementarea subproiectului -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru desfăşurarea activităților A.VI. Activități de consiliere profesională și orientare în carieră (O carieră de succes în ingineria energetică).

 Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI invită consultanți eligibili (”Consultanți”) să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării Serviciilor. Consultanții interesați vor transmite informații prin care să demonstreze că dețin calificările solicitate și experiență relevantă pentru a presta serviciile.

Vor fi selectați 2 specialiști (expert consiliere profesională şi orientare în carieră asociație profesională) în conformitate cu metoda Selecția Consultanților Individuali definită în Ghidul de implementare, parte a Manualului de granturi, publicat pentru Schema de granturi pentru Universități din cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, pe site-ul http://www.proiecte.pmu.ro/ROSE/.

Informaţii suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menţionate în  “Termenii de referinţă”.


2. Anunț achiziție servicii de consultață- 8 studenți tutori, anul I de implementare -  invitatie de participare

În baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III / 10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru Universități derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar - ROSE un grant în valoare de 697.934,00 Lei pentru implementarea subproiectului -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru desfăşurarea activităților A.III- Activități de îndrumare și sprijin – tutorat şi A.VII.2-Vizite de studiu.

Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI invită consultanți eligibili (”Consultanți”) să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării Serviciilor. Consultanții interesați vor transmite informații prin care să demonstreze că dețin calificările solicitate și experiență relevantă pentru a presta serviciile.

Vor fi selectatați 8 Consultanți (tutori studenți) în conformitate cu metoda Selecția Consultanților Individuali definită în Ghidul de implementare, parte a Manualului de granturi, publicat pentru Schema de granturi pentru Universități din cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, pe site-ul www.proiecte.pmu.ro/ROSE/.

Informaţii suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menţionate în „Invitația de participare” și “Termenii de referinţă”.

Perioada in care are loc selectia grupului tinta se prelungeste pana la data de 27 octombrie 2020.Ai ajuns la facultate și totul ți se pare greu? Ai impresia că nu ai timp liber, iar materiile sunt prea complicate?

Ei bine, norocul a bătut la ușa ta anul acesta. Facultatea implementeaza proiectul ACE-ENERGY special pentru studentii din anul I, în cadrul căruia studenții primesc sprijin atât din partea profesorilor, într-un mod interactiv, cât și a studenților tutori.i.

Acest program își propune să ajute studenții să-și  dezvolte abilitățile prin workshop-uri, să-și îmbogățească cunoștințele prin vizite tehnice și materiale mai ușor de înțeles pentru materiile prea complicate.

Nu rata această ocazie de a contribui la dezvoltarea viitorului tău. Power up your future!

Pentru detalii contactati s.l dr.ing. Corina Boncescu - asistent de proiect, corina.ionescu@upb.ro

Perioada in care are loc selectia grupului tinta se prelungeste pana la data de 27 octombrie 2020.