Rapoarte AQ

Plan de masuri pentru asigurarea calitatii in Facultatea de Energetica pentru anul universitar 2013/2014

În vederea asigurării calităţii, pentru anul universitar 2013/2014, Facultatea de Energetică îşi propune continuarea unor activităţi deja începute, dar şi o serie deactivităţi noi. Acestea vor fi completate cu acţiuni din planul de măsuri propus de UPB. (descarca)

Plan de masuri pentru asigurarea calitatii in Facultatea de Energetica pentru anul universitar 2014/2015

În vederea asigurării calităţii, pentru anul universitar 2014/2015, Facultatea de Energetică îşi propune continuarea unor activităţi deja începute, dar şi o serie deactivităţi noi. Acestea vor fi completate cu acţiuni din planul de măsuri propus de UPB. ( descarca)

Raport anual cu privire la Asigurarea Calităţii în Facultatea de Energetică în anul universitar 2012/2013

Pentru atingerea obiectivelor propuse în strategia pentru asigurarea calităţii, Facultatea de Energetică a avut în vedere pe lângă acţiuni proprii şi realizarea obiectivelor impuse în planul de măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii la nivelul UPB. De asemenea, fiecare departament din facultate a avut propriile acţiuni pentru asigurarea calităţii. (descarca)

Raport anual cu privire la Asigurarea Calităţii în Facultatea de Energetică în anul universitar 2013/2014

Pentru atingerea obiectivelor propuse în strategia pentru asigurarea calităţii, Facultatea de Energetică a avut în vedere pe lângă acţiuni proprii şi realizarea obiectivelor impuse în planul de măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii la nivelul UPB. De asemenea, fiecare departament din facultate a avut propriile acţiuni pentru asigurareacalităţii. ( descarca)