Anunturi

ANUNT ANGAJARE

Insitutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor angajeaza:

Inginer in cadrul Serviciului Managementului Riscului la Inundatii si Secete

Inginer in cadrul Serviciului de Cercetare si Planificare in domeniul Gospodaririi Apelor

Inginer in cadrul Serviciului Progniza si Avertizari Hidrologice

Inginer in cadrul Sectiei Studii si Cercetari Hidrologie de Suprafata

Hidrolog


ANUNT ANGAJARE

ELEKTRA INVEST SRL BUCURESTI, avand ca domeniu de activitate Proiectarea si Executia de Instalatii Electrice de inalta, medie si joasa tensiune, angajeaza cu contract de munca absolventi cu sau fara experienta ai Universitatii Politehnice Bucuresti.

Candidatul ideal :

 • persoana dinamica, dornica sa isi dezvolte aptitudinile in domeniul instalatiilor electrice;
 • buna organizare in rezolvarea sarcinilor atribuite;
 • cunostinte limba straina de circulatie internationala (optional)
 • cunostinte operare calculator / Microsoft Office;
 • cunostinte de baza AUTOCAD (optional);
 • cunostinte de baza program devize (optional);

Societatea noastra este dispusa sa oferte sprijin in dezvoltarea cunostintelor acumulate in timpul facultatii.

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV pe adresa de mail : dragosbalan@elektrainvest.ro ,  in vederea stabilirii unui interviu.

ANUNT ANGAJARE

POSITION VACANCY ANNOUNCEMENT

Postdoctoral Researcher

(This is a grant funded, non-tenure track position. Funding must be available for any continuation of appointment.)

WORK LOCATION: University POLITEHNICA of Bucharest (UPB), Romania

POSITION DESCRIPTION: The employee will conduct full-time research in an interdisciplinary 
environment focusing on development of catalysts and catalytic processes for thermochemical processes for conversion of biomass resources in biofuels and bioenergy, including liquid, gaseous, and solid fuels and products. The research will also focus on enhancing product selectivity in catalytic reactions through 
heterogeneous and homogeneous catalysis. Responsibilities consist of conducting and assisting with laboratory research (in a supervised as well as an independent environment), including experimental set-up, experimental design, sample collection, and sample analysis. Responsibilities also include ordering materials and supplies, equipment maintenance, laboratory safety, and assistance with graduate and undergraduate student research, and writing of research manuscripts. (more)


Universitatea POLITEHNICA din București

vă invită la

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI DE 

INGINERI 2017 Gheorghe Buzdugan

 

 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 iulie 2017, începând cu ora 8:30, la Complexul Expoziţional ROMEXPO, Pavilion Central, și va cuprinde prezentarea personalității Acad. Prof. Gheorghe Buzdugan, depunerea jurământului de credință față de țară și profesie, premierea șefilor de promoție și înmânarea diplomelor de inginer.

Accesul în incinta Complexului Expozițional ROMEXPO va fi posibil, astfel:

 • pietonal, cu intrare prin Bulevardul Expozitiei (Intrarea B) ;
 • acces cu masina, cu intrare prin Bulevardul Expozitiei (Intrările B și C) sau prin Str. Parcului (Intrarea D).


Accesul cu mașina este gratuit prin fiecare din cele 3 intrări, locurile de parcare fiind poziționate în aripile C și D.

 • vor fi puse la dispoziție 2 photo cornere (9:00 - 9:55), unde absolvenții își pot face fotografii de grup (ulterior, absolvenții pot regăsi imaginile încărcate pe site-ul UPB și pagina de facebook a UPB ;
 • pe toată durata evenimentului se pot achiziționa materiale promoționale personalizate cu UPB (șepci, tricouri, brelocuri, căni), de la standurile special amenajate

Harta de acces | Planul salii cu asezarea pe facultati

 

Vă mulțumim anticipat pentru participare și vă dorim mult noroc în continuare!

  

Pentru ridicarea vestimentației (robe + eșarfe personalizate) ce va fi purtată la festivitatea de finalizare a studiilor de licență, promoția 2017, vă rugăm să vă prezentați la sala EI 001 din facultate, la parter, cu CI în copie xerox și numărul de telefon menționat

Programul este următorul:

- 6-7 iulie 2017 între orele 10:00 - 16:00 pentru ridicarea vestimentației
- 10-11 iulie.2017  între orele 10:00 - 14:00, vă rugăm să returnați vestimentația (robele) în aceeași sală (EI 001) de unde veți recupera CI

Atenție: Fără CI în copie xerox și numărul de telefon menționat nu se va putea ridica vestimentația, iar nerestituirea, în termenul mai sus menționat, atrage achitarea contravalorii acesteia.Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de unic partener oficial in Romania al Programului Climate KIC invita tinerii sa aplice cu idei inovatoare pentru un loc in marea finala a competitiei de idei ClimateLaunchPad, care va avea loc in Cipru, in luna octombrie 2017. 

Finalistii vor fi recompensati cu premii: 10.000 euro locul 1, 5.000 euro locul al 2-lea, 2.500 euro locul al 3-lea.

Oportunitatea se incadreaza in Programul ClimateLaunchPad - cea mai mare competitie de idei in domeniul “clean technology” finantata de CLIMATE KIC si organizata in Romania de catre CCIA Timis.

Misiunea competitiei este aceea de a atrage potentialul de tehnologii inovative din Europa si de a crea oportunitati pentru inovatori in vederea atenuarii efectelor schimbarilor climatice. 

Scopul este accelerarea inovatiilor care conduc la un viitor cu emisii scazute de dioxid de carbon. In acest sens, trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

Anul acesta au intrat in competitie peste 30 de tari.

Cele mai bune idei vor fi selectate iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv sustinut de lectori internationali avizati ClimateLaunchpad, la Timisoara, la sediul CCIAT, in perioada 19 – 20 iunie 2017. Vor urma sesiuni de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.). 

Finala nationala ClimateLaunchPad va avea loc in data de 22 august 2017, iar top 3 idei nationale vor avea posibilitatea sa-si prezinte conceptul la nivel international si sa intre in finala din Cipru.

Aplicatia este deschisa, iar termenul limita este 04 iunie 2017.

Detalii despre posibilitatea de acces la program:
www.climatelaunchpad.org
www.climate-kic.org 

Persoana de contact: Cosmina Mirea, tel. +40-372-185284, e-mail: cmirea@cciat.ro, mobil 072 80 70 830

Social media
Facebook
www.facebook.com/climatelaunchpad
www.facebook.com/Climate Launchpad Romania 2017

Bună ziua,

Avem plăcerea de a vă anunța lansarea concursului TeCHALLENGE. Concursul se derulează în perioada 22 mai 2017 – 04 octombrie 2017 și adresează atât studenţilor înscriși în ciclurile de licenţă, masterat şi doctorat din cadrul tuturor facultăţilor Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, cât şi tuturor elevilor de liceu ai instituțiilor de învățământ liceal de stat sau particular din toată țara. Participanții se pot înscrie cu proiecte realizate individual sau în echipă, numărul componenților unei echipe nefiind limitat. Domeniile în care aceștia pot realiza un proiect sunt următoarele:
-  Eficiența energetică (procese industriale, facility management, case conectate, clădiri pasive energetic);
- Noi surse de energii regenerabile (eolian, marină, energia valurilor, geotermale, fotovoltaică, biomasă);
- Tehnologii inteligente (smart grids, big data, smart metering);
-  Orașe inteligente și mobilitate (teritorii pozitive energetic, mobilitate verde, orașe inteligente);
-  Gazele naturale în secolul al 21-lea (power to gas, biometan, GNL, CNG).

Premiile oferite pentru studenți sunt:
 • Premiul I - 5500lei
 • Premiul II - 4500lei
 • Premiul III - 3500lei
 • Mențiune - 1500lei
    Toate detaliile desfăşurării concursului TeCHALLANGE sunt pe site-ul http://www.techallenge.pub.ro/. Informații suplimentare privind organizarea competiţiei de proiecte pot fi solicitate la numărul de telefon 021 402 9465 sau la adresa de e-mail techallenge@upb.ro. 

Arhiva